Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Ganymed loophulpen

Ganymed krukken

per paar

Ganymed krukken
euro 149.95 *Prijzen zijn inclusief btw
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review


Het ontwerp van de internationaal gepatenteerde GANYMED® loophulp is ontstaan na onderzoek van de bekende bezwaren welke voorkomen bij de gebruikelijke elleboogskrukken.

De doordachte vormgeving zorgt voor een duidelijke vermindering van de pijn in de handen, in de armen, in de schouders en de rug. De vlakke S-vorm van de GANYMED® loophulp zorgt er voor dat het steunpunt voor de handen in het gezichtsveld van de gebruiker is en tevens in de juiste looprichting. Dit naar voren geplaatste steunpunt schuift bij het lopen de eigen lichaamsas als het ware naar voren. Er ontstaat dan een duidelijke waarneembare ondersteuning van de loop. De gebruiker beweegt zich door de vorm van de GANYMED® loophulp veel natuurlijker tijdens de loop en dit biedt duidelijk voordelen ten behoeve van de veiligheid. Vooral recent geopereerde en ook oudere mensen verliezen door de gemakkelijke manier van het lopen hun wantrouwen ten op zichte van loophulpen.

De vormgeving van de GANYMED® loophulp maakt het ook mogelijk deze op een eenvoudige manier weg te hangen. De loophulp kan aan elke vlakke oppervlakte gehangen worden, ook aan de wasbak, kapstok en stoelleuning, daardoor blijven ze altijd binnen handbereik. Tevens kan de GANYMED® loophulp eenvoudig over de schouder worden gehangen bij het naar boven en naar beneden gaan van de trap of bij het openen van de deur. Daardoor is de andere hand vrij om vast te houden of om te gebruiken. De anatomisch gevormde elastische handgreep welke aan de onderzijde geribbeld is, vormt zich naar uw hand, de vlakke bovenkant garandeert een veilige greep.

Doordat u zonder veel kracht te gebruiken kunt lopen en zonder veelkracht de GANYMED® loophulp vast kunt houden blijven de handen ontspannen en wordt er geen kramp in de spieren veroorzaakt. De krukdop biedt door zijn halfronde vorm met reliëfachtige ringen een hoge mate van comfort en voorkomt dat u snel zult uitglijden.

De duidelijke uitspraken van de gebruikers evenals diverse belangrijke internationale onderscheidingen voor de GANYMED® loophulpen bewijzen dat voor schijnbaar niet te veranderen producten, toch nog ten gunste van de betrokkenen ontwikkelingen mogelijk zijn.

De GANYMED® loophulp is dus geschikt voor gebruikers die permanent met elleboogkrukken lopen of voor gebruikers die met een loophulp moeten lopen voor de revalidatie na een operatie. Het bevordert het natuurlijk looppatroon en geeft minder klachten aan hand, pols, elleboog, schouder en rug. Moet u 1 been totaal ontzien, dus hinkelen op 1 been dan vinden veel mensen deze krukken soms minder prettig in gebruik, zeker wanneer u gesloten manchetten gewend bent. Het kan dus wennen zijn om over te gaan op deze krukken.

De GANYMED® loophulp is leverbaar met zwarte of metallic grijze buizen. De krukken worden per paar verkocht.
geschikt voor personen tot 120 kg.
Handgreep tot bovenkant manchet: 22 cm
Min hoogte grond tot bovenkant handgreep: 77 cm
Max hoogte grond tot bovenkant handgreep: 99 cm

U heeft de keuze uit drie soorten handgrepen:
-ergonomische zachte grepen
-anatomische zachte handgrepen
-anatomische kurken handgrepen


Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
07-05-2022
Superkrukken
Ik gebruik deze krukken al vanaf 2010.
Elke fysio of revalidatie arts vraagt hoe ik er aan kom!
Zelf uitgezocht bij het duitse bedrijf waar ze vandaan komen. Geen moment spijt van gehad. En ook nooit geen zere handen meer!! Echt superfijn!
Alleen de prijs weerhoudt me ervan nog een stel te kopen....maar ze zijn hun geld wel meer dan waard!