Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Design carbon kruk

Design carbon kruk

per stuk - weegt maar 240 gram

Design carbon kruk
euro 279.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode251SW
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bent u op zoek naar een lichtgewicht loophulpmiddel? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Dit stijlvolle en elegante loophulpmiddel is met slechts 240 g/stuk het "vlieggewicht" onder de loophulpmiddelen.

Deze kruk is gemaakt van koolstofvezels (carbon) en heeft daardoor een verbeterde stabiliteit in vergelijking met standaard aluminium loophulpmiddelen.
Dankzij de in hoogte verstelbare handgrepen en manchetten kan deze kruk worden aangepast aan de anatomie van het lichaam.
De ergonomisch gevormde handgrepen bieden meer comfort en voorkomen bekende problemen zoals drukpijn of gewrichtsproblemen. De pols wordt in zijn natuurlijke positie gehouden door een comfortabele siliconencoating op de handgrepen. De duimpositie is ook natuurlijker, wat de spanning en belasting van de hand bij langdurig gebruik vermindert.

In tegenstelling tot standaard aluminium steunen bestaat deze carbon kruk uit slechts 4 componenten: de zogenaamde steunbuis van koolstofvezel, ergonomisch gevormde handgreep met siliconen hoes, manchet en rubberen dop. Deze 4 delen zijn eenvoudig in elkaar te zetten door simpelweg het handvat, de manchet en de rubberen capsule over de buis te schuiven. Met behulp van de meegeleverde inbussleutel worden vervolgens de manchet en het handvat op de juiste plaats op de buis bevestigd.

Doordat de steunbuis geen boorgaten heeft voor hoogteverstelling, zijn zowel de handvatten als de armboeien tot op de millimeter verstelbaar.
Dit betekent dat deze kruk individueel kan worden aangepast aan elke anatomie.
Bovendien zorgt de gebruikte bevestigingsmethode ervoor dat er geen geluiden zoals klikken of ratelen optreden tijdens het gebruik. Bovendien is er bij langdurig gebruik van deze krukken geen risico dat de boorgaten voor de hoogteverstelling na verloop van tijd uitslaan of slijten.

Geschikt voor personen tussen de 175 en 185 cm
Geschikt voor personen tot 200 kg
Gewicht 240 gram

Deze kruk wordt verkocht per stuk en op bestelling, houdt u dus rekening met een levertijd.Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review