Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Krukken anatomische zachte greep INCL Flexyfoot

Krukken anatomische zachte greep INCL Flexyfoot

Aanbieding - per paar

Krukken anatomische zachte greep INCL Flexyfoot
euro 120.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode10-332CEASF-Flex
3 ster(ren) met 3 review(s) Schrijf een review
Zwart elleboogkrukken met dichte manchet en anatomisch gevormde softgrips, ook bekend als de  Marianne Timmer krukken inclusief de FLEXYFOOT doppen in het zwart.

Sterke krukken met gesloten manchetten, dit betekent dat er een kleine opening in zit aan de voorkant maar dat ze wel aan de armen blijven hangen. De krukken zijn in hoogte verstelbaar, ook de manchetten zijn in hoogte verstelbaar.
De krukken hebben zachte anatomische handvatten voor een stevige grip en een betere drukverdeling over de hand. De zachte greep houdt in dat de anatomische 'vleugels' een beetje meebuigen voor een betere demping en het rubberen laagje  geeft meer grip.
De krukken zijn verstelbaar tussen 71 en 101 cm (zijn ze te lang dan kunt u altijd een stukje van de onderzijde afzagen)
Het maximum gebruikersgewicht is: 150 kg.
Flexyfoot
Flexibele en schokabsorberende doppen voor onder de krukken of wandelstok.
De doppen veren bij gebruik als het ware mee wat de grootste schokken tijdens het gebruik van een stok of krukken verwacht. Het flexibele gedeelte zorgt ervoor dat de dop altijd recht op de grond staat ook al staat de stok of kruk scheef. Hierdoor heb je een optimale grip, ook op natte ondergrond. Ook zullen de doppen hierdoor minder snel slijten.
Deze krukken worden verkocht per paar (een linker- en een rechtergreep) inclusief 1 paar Flexyfoot doppen in zwart met oranje. De prijs is ook per paar.
U kunt bij de krukken kiezen uit de kleuren zwart, donkerpaars of metallic blauw.
De originele doppen worden niet meegeleverd.


Marianne Timmer heeft de struktuur zwarte krukken op deze fotoReviews

Aantal reviews: 3
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
18-12-2017
Beste krukken die ik ooit had!
Deze krukken zijn de beste die ik ooit had en zeker met die doppen. Je hebt met die flexibele doppen veel meer grip en ze slijten ook bijna niet, ik moest met mijn oude krukken om de 2 a 3 maanden nieuwe doppen kopen en dat heb ik nu niet meer. Daarbij zijn de handgrepen fijn en de doppen lopen ook lekker zacht (omdat ze veren).
Ik loop al meer dan 20 jaar op krukken en dit zijn de beste die ik tot nu heb gehad.
18-02-2020
Prima krukken met geweldige doppen.
Ik gebruik al jaren permanent dagelijks krukken, maar dit zijn toch echt de beste. De handgreep is zacht, dat houd fijner/makkelijker vast en het veert wat mee, ik heb minder last van mijn polsen.. Door het krukgebruik heb ik last van mijn schouders gekregen, deze flexydoppen veren mee en dat zorgt voor minder druk op mijn schouders dit voelt echt comfortabeler. Doordat de doppen flexibeler zijn bewegen ze met je mee, als ik bv.een kleine helling op moet dan houd je toch met de hele kruk grip en loop je daardoor rechter en beter. De doppen slijten beduidend minder, de "normale" doppen moest ik na 2 รก 3 maanden vervangen omdat ze altijd schuin afgesleten waren, bij deze doppen gaat de slijtage gelijkmatig en daardoor gaan ze langer mee, ook de ijsdoppen zijn heel simpel te bevestgen en werken fantastisch. Kortom ik ben blij met deze krukken/doppen, ze zijn het geld meer dan waard
23-02-2021
Fijn dat ik deze krukken weer kan bestellen.
Heb drie jaar met deze krukken gelopen, zonder nieuwe doppen. Ik loop er dagelijks mee, ook buiten.
Eerst was de softe handgreep even wennen maar is heel fijn voor handen en polsen. De doppen zijn ook fantastisch!