Bestel online of bezoek onze showroom in het midden van het land! Flexyfoot doppen incl ijsdoppen (1 paar)

Flexyfoot doppen incl ijsdoppen (1 paar)

Veilig de sneeuw in met deze complete set (normaal €75,40)

Flexyfoot doppen incl ijsdoppen (1 paar)
euro 69.95 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Ga veilig de sneeuw in!
Flexyfoot doppen incl ijsdoppen

Ga veilig de sneeuw in of het ijs op met dit totaalpakket. U ontvangt een Flexyfoot dop incl afneembare ijsdoppen.

Deze ijsdop kunt u onder de Flexyfoot doppen plaatsen voor meer grip op ijs of in de sneeuw. De ijsdoppen worden geleverd inclusief beschermkap, deze kunt u over de spikes heen plaatsen.
Deze doppen zijn alleen geschikt voor de Flexyfoot doppen en passen niet op andere doppen.

Het maakt niet uit onder welke hoek u de kruk neerzet. Flexyfoot houdt altijd volledig contact met de ondergrond. Doordat het onderste voetstuk onafhankelijk 360° van het loophulpmiddel kan draaien, geldt dit zelfs bij verandering van richting. U ervaart zo meer stabiliteit en een sterk verbeterde grip op elk terrein, met name op gladde en oneffen oppervlakken.  Doordat het loopvlak altijd recht op de grond staat slijten deze doppen ook vele malen minder waardoor ze lang mee kunnen. Daarnaast is de controle op slijtage erg eenvoudig. Wanneer het loopvlak tot aan de markering is versleten, hoeft u alleen maar het onderste deel te vervangen. Het zwarte loopvlak laat geen sporen of strepen achter en is erg stil op harde ondergronden, zoals laminaat- en tegelvloeren.

Het gepatenteerde veersysteem is geïnspireerd door 4x4-schokdempers van een auto en biedt u meer veiligheid en comfort dan de traditionele rubberdop. Zodra de loopondersteuning de grond raakt, worden de krachten in uw lichaam gedempt. Dit verlicht de pijn en vermindert de impact op uw gewrichten, zoals polsen, ellebogen, schouders, rug en nek.

U ontvangt een gehele set voor een paar krukken bestaande uit 2 Flexyfoot doppen en 2 Flexyfoot ijsddoppen incl beschermkapjes.

Voor de juiste maat heeft u de buitenmaat van de buis nodig waar de doppen omheen gaan.


Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal