Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Reiskruk opvouwbaar CARBON (per stuk)

Reiskruk opvouwbaar CARBON (per stuk)

per stuk - diverse handgrepen mogelijk

Reiskruk opvouwbaar CARBON (per stuk)
euro 99.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode220R
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Reiskrukken Travel van carbon inclusief gratis reistasje

Zeer handige opvouwbare krukken, ideaal voor op reis, op de fiets, in de auto, op de boot etc. De kruk is gemakkelijk in elkaar te klikken en op te vouwen (in 2 handelingen) tot een licht en handzaam formaat en dus makkelijk op te bergen en mee te nemen.

Carbon is een zeer licht maar sterk materiaal, de krukken wegen slechts 545 gram per stuk (635 gram met de anatomische grip) en u kunt opvouwen tot een handzaam en licht pakketje van maar 51 cm lang.
Deze deelbare krukken hebben een half open manchet (de kruk blijft dus niet aan de arm hangen) en u kunt kiezen uit verschillende soorten handgrepen. We kunnen deze krukken niet leveren met gesloten manchetten maar de ervaring leert ons dat veel mensen even moeten wennen aan de open manchet en dan  uiteindelijk vaak de voorkeur geven aan de half open manchetten.
Er zit elastiek in de krukken die de delen bij elkaar houdt wanneer deze opgevouwen zijn. De krukken worden weer vastgezet door middel van een simpel kliksysteem.
Naast de standaard ronde ergonomische handgrepen kunt u tegen een meerpijs ook kiezen voor de anatomische handgrepen. De anatomisch voorgevormde handgrepen zijn breder en naar de hand gevormd waardoor de druk beter over de hand wordt verdeeld en de stand van de pols beter staat waardoor het voor de meeste mensen minder belastend werkt dan de standaad handgrepen.
De krukken zijn sterk en licht van gewicht.

Technische gegevens:
De krukken zijn verstelbaar tussen de 74 en 97 cm.
De krukken worden geleverd inclusief een gratis reistasje
U kunt kiezen uit de standaard ronde handgrepen in een zachte versie of de voorgevormde anatomische handgrepen in een zachte versie.
De buizen zijn donkergrijs, de rest van de kruk is zwart.

U kunt deze kruk per stuk bestellen.


anatomische gevormde handgreep


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review