Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Leuke links

Leuke links

Hier hebben wij een overzicht van onze favoriete links voor u op een rijtje gezet.
Heeft u tips of zelf een website, geef deze dan aan ons door!


www.zorgoutletmiddennederland.nl
De winkel op de Veluwe voor gebruikte maar ook nieuwe hulpmiddelen. Bezoek de showroom van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur aan de Prinsenhof in Ermelo (gratis parkeren voor de deur).

De leukste online boekshop van Nederland is Heel Nederland Leest. Vol met bijzondere boeken die je raken voor kinderen en volwassenen. Neem snel een kijkje en bestel direct een boek!

Het online platform voor kote verhalen, kom je lezen en/of schrijven? Voor ieder verhaal hebben wij een lezer en voor iedere lezer hebben wij een verhaal!

www.scootmobielhulpdienst.nl
Bent u in het bezit van een scootmobiel of overweegt u er eentje aan te schaffen denk dan ook aan de pechhulp dienst. Met een abonnement bij scootmobiel hulpdienst krijgt u 7 dagen per week en 24 uur per dag hulp wanneer u met de scootmobiel langs de weg komt te staan.

Multiple Sclerose Patiënten Organisatie
MSPO is een jonge MS patiënten vereniging die zich inzet voor mensen die moeten leven met de ziekte Multiple Sclerose. MS is een aandoening van het centrale zenuwstelsel die zich meestal manifesteert bij jongvolwassenen (20-40 jaar). Naargelang het vorderen van de ziekte, kan MS gepaard gaan met veel symptomen wat tot volledige invaliditeit kan leiden.

Het mooiste en meest uitgebreide assortiment wandelstokken! U vind hier loopstokken en steunstokken in alle soorten en maten, voor ieder wat wils!

Dit is onze andere website met een groot assortiment hulpmiddelen en gemaksproducten zoals; rolstoelen, scootmobielen, toiletstoelen, krukken, handige hulpjes in keuken en rondom het huis van opener tot grijpstok tot aangepast bestek.

Online shop met Comfort Air producten als matrastoppers, hoofdkussens, lichaamskussens, kniekussens en vele andere producten. Comfort Air staat voor kwaliteit voor een goede prijs. We kunnen vooral het anti-snurk kussen aanraden, we hebben al van een aantal mensen vernomen dat dit goed werkt maar daarnaast ook een prettig kussen is.

Voor de lekkerste broodjes en koffie in Sneek en omstreken. Bent u in de buurt, ga hier dan zeker even langs!

Voor het mooiste en meest bijzonder drukwerk. Gespecialiseerd in het maken van boeken, heeft u een boek geschreven neem dan vooral contact op het Drukkerij Wedding

Grootletterboeken
Zeer uitgebreid en mooi assortiment boeken met grote letters, klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker