Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Klantreacties

KlantreactiesReacties van onze klanten

----


Hallo Danielle,
 
3 jaar geleden heb ik witte bling krukken bij jou besteld (zie foto), super blij mee!
Ik wil eigenlijk wel een extra paar erbij in andere kleuren.

groet S------

Beste Daniële,
 
Ik wil u bedanken voor de uitvinding van de prachtige krukken. Nu kan ik mijn leven lang met klasse met krukken lopen.
Heb al heel veel complimenten gehad en ze zijn zo geintresseerd in mijn krukken dat ze niet meer vragen waarom ik met krukken loop.

Bedankt,
Vriendelijke groetjes,

Sylvia

------


Beste,
Vanmorgen werden mijn krukken en toebehoren keurig afgeleverd!
Waarvoor mijn hartelijke dank!
Jullie sevice en kwaltiteit zijn echt dik in orde!
Met vriendelijke groet,

Nicole
België

(betreft model 332CEASF in donkerpaars met flexyfoot doppen)

-----


Beste Daniëlle , 
Dank je voor je advies en de prachtige krukken!
Ze zijn goed aangekomen en ik heb er nu al veel plezier van, vooral de flex foot doppen zijn een aanwinst!
Ik zal reclame voor je maken.

Succes met je bedrijf!
Vriendelijke groet, 
Liesbeth

(betreft model 332CEASF in metallic rood met flexyfoot doppen)

-----

Hi Danielle,
Jaylynn is erg blij met haar krukken. Zulke gave krukken heb ik nog nooit gezien mama zei ze. Dus dank je wel.
Groetjes
Mary
(betreft 241DF kinderkrukken in lila met parelmoeren kristallen)
-------
15-10-2015
Goedemiddag Danielle,

Ik heb vorig jaar december bij jullie de smartcrutches besteld en ik zou nog mijn ervaringen over de krukken aan jullie doorgeven.
Ik heb sinds december de krukken elke dag gebruikt om zo mijn polsen/armen te ontzien. 
Door een handicap aan mijn linker been heb ik in huis en bij korte afstanden altijd een kruk nodig (lange afstanden gebruik ik een rolstoel of scootmobiel)en met de gewone kruk kreeg ik last van mijn pols en arm. De overbelasting is door deze kruk grotendeels verdwenen, ben er dus heel blij mee. Deze krukken zijn een echte aanrader voor mensen die lange (al)tijd een kruk of krukken nodig hebben. De druk wordt over je hele arm verdeeld en dat is heel plezierig voor je armen.
Heb mijn eigen krukken een beetje opgepimpt (ook wat blingbling gegeven) en krijg altijd wel reactie's op het model en de blingbling.
Ik heb nu net een dop van een van de krukken stuk, maar op de website snel vervangende doppen gevonden en besteld.

Hartelijke groeten

Jannette

(betreft de SmartCrutches)

-----

Goedemorgen Danielle,

ik ben afgelopen winter een keer bij je langs geweest in Harderwijk om verschillende krukken en handgrepen te testen. Ik heb toen gekozen voor de SmartCrutches en een paar carbon reiskrukken die ik mooi kan opvouwen. Ik had al de 'gewone' krukken model 332 waar ik zeer tevreden over ben. Nu na ongeveer 3 maanden wil ik graag mijn bevindingen met je delen, misschien dat je deze toe kan voegen op je website zodat anderen er misschien ook wat aan hebben.
5,5 jaar terug hebben ze mijn linkerbeen moeten amputeren (motorongeluk) en omdat ik vaak mijn prothese niet kan dragen maak ik zeer veel en intensief gebruik van mijn krukken. De krukken model 332 zijn mijn krukken voor alledaags gebruik en nu heb ik ook de carbon reiskrukken die ik makkelijk mee kan nemen op mijn aangepaste motor (het blijft mijn grote passie) en de SmartCrutches ter afwisseling wanneer ik mijn handen (en blaren) een beetje wil ontzien. De SmartCrutches zijn echt een goede aankoop geweest, wanneer ik op deze krukken loop belast ik beduidend minder mijn handen waardoor ik veel minder pijnklachten en blaren aan mijn handen heb. Het lopen op deze krukken gaat minder snel dan mijn gewone krukken, dus voor lange afstanden blijf ik mijn gewone krukken gebruiken maar op de 'gewone' dagen merk ik dat ik heel vaak de SmartCrutches erbij pak. De reiskrukken zijn een uitkomst wanneer ik ga touren op mijn motor en het mooie weer staat voor de deur dus daar ga ik komend seizoen enorm van genieten.
Hartelijk dank nogmaals voor je goede hulp en adviezen.

Met vriendelijke groet,

Theo

(betreft SmartCrutches, 220RAS carbon reiskrukken en model 332CEASF)

----

Beste Danielle,

Bedankt voor uw vraag om feedback. De krukken bevallen prima. Mijn vrouw heeft daarvoor gekozen in verband met problemen met haar hand bij normale krukken (zij loop al jaren op krukken), maar de prijzen van andere modellen zijn behoorlijk hoog. De SmartCrutches daarentegen zijn betaalbaar en werken prima. Bovendien hebben ze ruime instelmogelijkheden. Jammer alleen dat ze zo’n opvallend design hebben. Een paar versies in discrete kleuren zouden best welkom zijn. Zo’n blitse verschijning is niet voor iedereen geschikt…
Ze gebruikt ze nu al een paar weken en ze is er heel blij mee omdat ze ook echt minder last van haar hand heeft.

Een vriendelijke groet,

Maurice

(Betreft de SmartCrutches)

-----


goedenavond Danielle,

ik had bij een concurrent van u krukken besteld inclusief Flexyfoot doppen maar deze krukken waren erg gammel en heb ik direct retour gezonden. De krukken op uw site leken in eerste instantie een beetje op deze 'gammele' krukken maar omdat u toch bij ons in de buurt zit wilde ik ze even bij u uitproberen. Wat fijn dat we langs mochten komen ook al heeft u niet echt een fysieke winkel. Toen ik de krukken zag en oppakte merkte ik gelijk dat deze van een veel betere kwaliteit zijn. Nu een aantal weken verder ben ik nog steeds meer dan tevreden met mijn nieuwe donkerpaase krukken en de Flexyfoot doppen zijn ten zeerste een aanrader, de schokabsorbering en grip is geweldig. Ik denk dat ik binnenkort nog een ander kleurtje bij je bestel en die krukken dan alleen voor nette gelegenheden gebruik.

Hartelijk dank voor de goede service en ga zo door!

Met vriendelijke groet,

Marianne van Wateren

(betreft krukken model 332CEASF met de flexyfoot doppen)

----

Hoi Danielle
 
Ik heb vanmiddag mijn krukken ontvangen. Ik heb ze al uitgeprobeerd en ze lopen inderdaad een stuk prettiger dan mijn leenkrukken en ik hoor ze niet, dus horen ze mij ook niet aankomen tikken. Geweldig.
Nog bedankt voor de snelle levering en je advies.
 
groeten Corrie

(betreft krukken model 332CEASF met de flexyfoot doppen)
 
-----

Mijn eerste ervaringen met gebruik van de SmartCrutch zijn heel positief! Merk nu al dat mijn pols ontzien wordt. Die was nl. door een val (waardoor ik in een keer vol met mijn pols op de kruk een stoep naar beneden klapte) zwaar gekneusd en door het gebruik moeten maken van de kruk nu zwaar overbelast met zelfs een ontsteking in de gewrichten. Nu krijgt de pols eindelijk rust doordat ik er niet meer op steun en dat na twee dagen al.
Verneem nu wel dat ik een andere houding heb maar dat is even gewenning. Hoop dat ik lang plezier van de kruk mag hebben :-)

Jullie mogen deze positieve feedback wel op jullie site gebruiken.
Ik wil ook wel met een paar weken weer reageren en vertellen hoe het dan gaat, kunnen jullie dan ook op jullie site zetten. Ik zelf vindt het ook altijd fijn om "gebruikers feedback" te lezen, vooral met dit soort producten. Ik hoor wel van jullie.

met vriendelijke groeten,

Jannette

(betreft de SmartCrutch onderarmschaalkruk welke instelbaar zijn waardoor u de belasting op de polsen en handen kan verminderen.)

----

Goedemorgen Danielle,

Ik wilde even zeggen dat ik mijn krukken net heb ontvangen. Bedankt voor de goede en snelle verzending!
Ze zien er mooi en solide uit.

Nou heb ik tenminste krukken in huis voor als het weer eens mis gaat met mijn rug/bekken en ik zonder steun niet goed kan en durf te lopen.
Ik had ze wel kunnen lenen via een thuiszorgwinkel, maar het is nu al een paar keer voorgekomen dat ik ze net nodig had als de thuiszorgwinkel dicht was.

Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten,

Monique

(betreft model 332CEASF gesloten manchet en antomische softgrips)

-----

Goede morgen Danielle,

Ik heb ondertussen de krukken goed ontvangen, waarvoor dank!
Ze zijn niet alleen heel mooi, maar lijken me ook zeer stevig en hebben betere handgrepen.
Alvast bedankt en misschien bestel ik in de toekomst nog wel andere krukken (die bling blings lijken me geweldig). :-)

Met vriendelijke groeten, Ingrid

(betreft model 332CASF met open manchet en anatomische softgrips in roze)

----


Goedendag Danielle,

hier even een reactie waarvan ik hoop dat u deze op uw website plaatst omdat dit voor andere intensieve kruklopers zoals ik wellicht behulpzaam kan zijn.
Ik had bij u krukken besteld model 332 met zachte handgrepen en de halve open manchetten met daarbij de Flexyfoot doppen. Ik loop al ruim 15 jaar op krukken, altijd de hele dag door dus ik heb wel wat ervaring.
De krukken en doppen worden nu reeds 3 maanden door mij gebruikt en ik moet u zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de krukken maar zeker ook deze doppen. De doppen zorgen voor een lichte demping en ik heb in 3 maanden tijd nog geen rubber hoeven te vervangen. Waar ik eerst iedere maand 2 a 3 paar doppen versleet gaan deze veel langer mee en ik heb een zeer goede grip (ook in de badkamer). De krukken zijn ook erg prettig en sterk, het vertelmechanisme is naar mijn idee sterker dan het drukknop-systeem wat je bij veel krukken ziet. Daarbij tikken mijn krukken ook niet, dus mensen horen me niet altijd aan komen op deze manier.

Ik heb inmiddels nog 2 paar andere kleuren besteld. Ik krijg de kombi versie met de grijze buizen voor alledaags gebruik tijdens mijn werk en de krukken met de meegespoten buizen gebruik ik daarbuiten en hou ik graag een beetje netjes.

mijn complimenten voor de duidelijke website en ook de goede hulp bij het uitkiezen van de krukken.
Heel veel succes met je webwinkel.

Met vriendelijke groet,  

Ko van den Berg

----

Danielle,

Deze krukken zijn geweldig, geen getik en gerammel meer en veeeeel lichter! De manchethoesjes blijven perfect zitten en voelen heerlijk aan. De anatomische handgrepen zijn slechts in twee standen verstelbaar, maar de 'schuine' stand voldoet goed. De manchetten zijn vrij smal en worden door de hoesjes nog iets smaller, voor mij perfect, ik heb slanke onderarmen. Vergeleken met de krukken van Premis die ik had is het enige minpuntje dat de anatomische handvaten iets smaller en minder 'vol' zijn, waardoor er toch iets meer druk op mijn handpalmen is. Maar dat zal wel wennen. Nu afwachten hoe ze zich houden.
Dank tot zover.

mvrgr,

Oene


(betreft maatwerk krukken model 220DASF-maatwerk)

-----

Goedendag Danielle

Die FlexyFoots zijn IDEAAL! Ze gaan nu al een half jaar mee ipv gewone doppen een maand en ze zijn nog niet versleten. Ik slip niet, heb veel meer grip en ik tik veel minder.... Moet veeeeeeeel meer reklame voor gemaakt worden....... Iedereen die langdurig/permanent met krukken moet lopen zou deze doppen aan moeten schaffen!

met vriendelijke groeten,


----

Beste Mevrouw meloen,
 
Heel erg hartelijk dank voor uw snelle service grote klasse zo snel. De krukken zijn werkelijk prachtig zowel van ontwerp
en ook met de mooie gespoten kleur ik ben erg erg blij mee.
Ik zal uw firma bij iedereen aan recommanderen dat kunt u zeker van zijn.
 
Nogmaals heel hartelijk dank voor uw zorg.
 
Vriendelijke groeten.

(model 220DF open manchet uni)

----

Hallo Krukkenexpert,

ik heb bij u witte blingkrukken besteld voor mijn nichtje in het buitenland. Ze is helemaal dolgelukkig met haar krukken, zoiest moois had ze nog nooit gezien. Al haar vriendinnen zijn bijna jaloers en willen nu ook wel op krukken gaan lopen. Mijn dank voor de goede service en inlichtingen.

Hier ook een fotootje die ze naar me gemaild had en op facebook had gezet, mocht je dus ineens bestellingen krijgen uit Spanje dan weet je waarom.

Hartelijk groet Marianne


-----

hai Danielle,

ik wil je bij deze nog even mijn complimenten geven voor mijn prachtige krukken. Ik heb bij je besteld de roze bling bling krukken en heb nu ook een paar bling bling reiskrukken sinds vorige week en ook daar ben ik heel blij mee.
De roze krukken heb ik nu bijna een half jaar en alle steentjes zitten er nog op (dat had ik niet verwacht) en de carbon krukken die vouw ik zo op wanneer ik met de fiets op pad ga, ideaal. Ik krijg heel veel reacties van mensen over mijn glinsterede krukken en zal heel veel reclame voor je maken. Nu eerst sparen voor de volgende (hihi).

Groetjes Mirjam


------

geachte mevrouw Meloen,

via dit bericht wilde ik u graag laten weten dat ik zeer tevreden ben over de door mij bestelde krukken. Ze zijn boven verwachting fraai en prettig in gebruik, voor de gevormde handgrepen is zeer prettig voor mijn handen. Hartelijk dank voor de goede adviezen en ik zal iedereen laten weten waar ik deze krukken besteld heb.

Met vriendelijke groet,

Adri van Zoeten

-----

Goedemorgen Danielle,

ik wilde je even laten weten dat ik de krukken al binnen heb. Gistermiddag besteld en vanmorgen al bezorgd, wat een snelle service en de krukken zien er degelijk en sterk uit (boven verwachting voor deze prijs). Ik ga druk oefenen voor ik mijn nieuwe knie krijg.

Met vriendelijke groet,

Hans van Rossum

----


Hoi Daniella,

ik ben echt helemaal SUPERBLIJ met mijn geweldige witte krukken, wat zijn ze gaaf en zeker als er licht op de steentjes schijnt; wauw!

De ene keer reflecteert het roze, de andere keer paars en deze keer groen. Echt supergaaf!
Ik heb van de week ook per ongeluk 1 kruk van de trap laten vallen en was bang dat alle steentjes eraf zouden gaan maar gelukkig zit alles er nog op... pfieuw! Nu ga ik sparen voor een paar mooie zwarte bling bling krukken!

groetjes Miriam


-------

Goedendag mevrouw Meloen,

bij deze een foto van mijn prachtige handversierde krukken. De krukken lopen erg prettig en de zachte gevormde handgrepen liggen erg stevig in de hand. De mooie rand met diamantjes maakt de kruk helemaal af. De kleuren zijn prachtig en ik krijg veel complimenten van bekenden maar ook van wildvreemde mensen die mij erop aanspreken. Ik zal veel reclame voor u maken en ik ben al aan het bedenken welke kleur de volgende paar gaan worden.

Mijn dank is groot,

Met vriendelijke groet,

Mevrouw Postel


(model 220DASF turqoise met zwart - turqoise steentjes)

-----

Beste Danielle,
 
Zojuist heb ik de bestelde krukken ontvangen. Waarvoor dank!
 
Omdat ik (voorlopig) nog met krukken moet lopen, dacht ik, dan maar met mooie. En dat zijn ze. Ze zijn werkelijk prachtig. De kleur (metalic blauw) correspondeerde exact met het voorbeeld op de site. Het op lengte instellen was een fluitje van een cent. Wat mij direct opviel is dat de zachte en anatomische handvatten voor een veel betere drukverdeling op de handpalmen zorgen. Heerlijk als je wat langere afstanden moet lopen.
 
Kortom, hier krukt een tevreden mens!
 
Veel dank voor de perfecte service.
Ik verwijs vanaf nu mensen in mijn omgeving zonder enige schroom direct naar krukkenexpert.nl
 
Met vriendelijke groet,
Mw. A.
Roosendaal
(model 332)
-----

Goedemorgen Danielle,

ik heb echt net mijn krukken binnen gekregen en gelijk even een foto gemaakt voor op Facebook, al mijn vrienden vinden ze ook helemaal super! Ik ben benieuwd naar de andere kleuren met diamantjes waar je het over had want hier wil ik nog wel een paar van in een andere kleur!
Ik ga in ieder geval 'shinen' met deze roze, als de zon erop schijnt glinsteren ze helemaal.

Groet Madelon
(model PinkBling)


------

De krukken zijn gisteren bezorgd. Ze zien er heel mooi uit (nog nooit zulke mooie gezien) en ze lopen volgens mijn dochter heel fijn.
Bedankt voor de goede service; fijn dat we op steeds op de hoogte werden gehouden.

met vriendelijke groeten,

Anja
(model 332CEASF in struktuur zwart)

------

Goedemiddag Krukkenexpert,

hierbij even een bericht van mijn kant. Na het ontvangen van de krukken bleek een schroefje niet goed vastgedraaid (kan gebeuren). Nadat ik jullie belde lag de volgende dag een nieuw schroefje in de brievenbus en konden we de krukken direct in gebruik nemen. Ik wilde u even complimenteren met deze goede en snelle service. We zijn daarnaast ook heel tevreden over de krukken, ze zijn erg robuust en sterk en ook de verf blijft goed op de buizen zitten bij mijn intensieve gebruik.

Groet uit Rotterdam,

Cees
(model 332CEASF in zwart)

------

Hai Danielle,

hierbij zoals beloofd een foto van mij met mijn prachtige 'diamanten kruk'. Zelfs met mijn rode jurk aan zijn ze geweldig ondanks dat het vloekt bij elkaar.
Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe kruk en ik krijg er uiteraard zeer veel reacties op. De steentjes zijn er supernetjes opgeplakt en blijven goed zitten (ze zijn al gevallen ahum niet handig). Kortom, mijn complimenten. Ik hoop dat je veel mensen blij maakt met je mooie krukken.

Groetjes Carin---------


Goedendag Danielle,

ik heb afgelopen vrijdag mijn krukken ontvangen en wauw wat zijn ze cool! Ik had lekkere felle kleuren uitgekozen, als ik er dan toch mee moet lopen dan maar een beetje opvallend! De zachte gevormde handgrepen zijn ook erg fijn en het is inderdaad even wennen met de open manchet (ik heb ze de eerste 2 dagen een paar keer laten vallen maar daar kunnen ze goed tegen) maar ik ben er nu binnen een paar dagen al aan gewend.
Ik krijg bijna de neiging om ook andere kleuren te bestellen maar misshien moet ik maar de glitterkrukken vragen voor mijn verjaardag.
Bedankt voor de goede service en uitleg en hier een leuke foto van mijn wilde kleuren!


groet Marjelle
(designkrukken)

-----

Hoi Danielle,

Heb de roze krukken net ontvangen... super!!
Wat zijn ze mooi!!

De volgende keer ga ik voor de blingbling krukken.

Dankjewel

Groetjes Maira
(332CEASF in het roze)

-----

goedemiddag mevrouw Meloen,

wij hebben voor onze praktijk een aantal krukken bij u besteld welke wij aan patienten kunnen uitlenen als extra service. Ik wil u via dit bericht laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de krukken, dat hadden wij eerlijk gezegd voor deze prijs niet helemaal verwacht. Ik zal uw bedrijf dan ook zeker aanraden bij collega's.

Goede zaken toegewenst.

Met vriendeijke groet,

huisartsenpraktijk van Gaalen & Best

-------

Goedendag mevrouw Danielle,

via deze weg wil ik u graag hartelijk danken voor de uitstekende uitleg en het geduld dat u met mij had met al mijn vragen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de door u geleverde Quickstep design krukken, wat een prachtig ontwerp en prettig in gebruik. Ideaal voor een actief iemand zoals ik.
Ik zal veel reclame voor u maken, ik krijg nu al veel reacties op de krukken.

Met vriendelijke groet,

mevrouw Schuylaert

----

Dag Danielle,

hartelijk dank voor het snel opsturen van de krukken. Ik ben er erg blij mee (raar om dat over krukken te zeggen). Ook ben ik erg blij met de Flexyfoot doppen met de vering erin, dat loopt heerlijk zacht.
Ik ben al druk aan het bedenken welke kleur ik nog meer wil.

Groeten Suzanne

-----

Geachte mevrouw Meloen,

ik wil u hartelijk danken voor u goede advies en de zeer snelle service. Ik ben heel tevreden over de gevormde handgrepen en u had inderdaad gelijk dat de open manchetten in mijn geval meer dan voldoende steun geven. Ik zal uw website aan iedereen aanraden.

Met vriendelijke groet,

Harm van Gaalen
----

Hoi Danielle
 
Nog even wat feedback over de krukken.
Die zijn in een woord geweldig.
Stevig, stil en stabiel en vooral die zachte anatomische greep is fantastisch ! Daar weet ik nu bijzonder te waarderen nadat ik de eerste 3 dagen van deze week op klepperende leenkrukken met een stugge greep heb gelopen.
Echt een wereld van verschil.
Nu heb ik nog maar 1 blessure - mijn enkel - en zit ik niet met extra problemen omdat mijn hand bijna net zoveel last gaf door die nare kruk.
 
En al heten ze Marianne Timmer type, ze zijn inderdaad ook prima geschikt voor een vent van boven de 100 kilo.
 
Hartelijk dank.

Tim


----

Beste Danielle,
 
Ik heb zojuist de roze krukken ontvangen en ik vind ze geweldig! Ik heb helaas onlangs te horen gekregen dat krukken tot mijn 'standaarduitrusting' blijven behoren. De standaard krukken zijn functioneel, maar gekleurde krukken maken je daarnaast vrolijk. Ik zie ze als kleurrijk accessoire!
Geweldig dat jullie dit leveren.
 
En ook een supersnelle en correcte levering en communicatie.
 
Dat wilde ik je gewoon even laten weten. Meestal laten mensen alleen wat horen als er iets fout gaat. Maar ik vind dat je het ook mag laten weten als je tevreden bent.
 
Dank je wel!
 
Met vriendelijke groet,
 
Anne-Marie

-----

Hallo Danielle,

De elleboogkrukken vandaag mogen ontvangen en ze zijn prachtig, geweldige service!

Mvg
Simon

-----

Dag team Krukkenexpert,

gisteren de krukken besteld en vandaag al binnen. Zeer tevreden over de kwaliteit en kleur, had ik eerlijk gezegd niet verwacht voor die prijs.
Goede zaken gewenst, wij zullen jullie website in ieder geval doorgeven aan onze fysio.

Groeten,

Jaap en Marja


----

Goedemiddag,

na lang zoeken toch eindelijk roze krukken gevonden bij jullie. Het is toch vreemd hoe een mens blij kan worden van een paar elleboogkrukken....
Hartelijk dank voor de snelle levering en ik ben zeer tevreden over mijn knalroze krukken en zeker ook de handgrepen zijn erg prettig.

Met vriendelijke groeten,

Suzanne


----


Dag Danielle,

ik moest mijn leenkrukken van het ziekenfonds weer terugbrengen of huren en toen kwam ik via Google op jouw website terecht. Na een telefoontje even overlegd wat de beste krukken voor mij zijn en daarvoor wil ik je hartelijk danken, want deze krukken zijn zelfs nog prettiger dan diegene die ik had (en ook mooier)

Succes met je webwinkel,

Groet Carina

----

dag krukkenxpert,

na bezorging bleek van 1 kruk de reflector te missen en nu heb ik van jullie binnen 2 dagen een nieuwe reflector binnen gekregen. Hartelijk dank daavoor. Zeer tevreden over jullie webwinkel.

Groet,

Arend-Jan