Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Krukken open manchet anatomische softgrip INCL Flexyfoot

Krukken open manchet anatomische softgrip INCL Flexyfoot

per paar incl Flexyfoot doppen - diverse kleuren

Krukken open manchet anatomische softgrip INCL Flexyfoot
euro 89.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode220DASFFlexy
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Krukken met half open manchetten, zachte anatomisch gevormde handgrepen en de unieke Flexyfoot doppen.

Deze krukken hebben een anatomisch gevormd handvat, ontworpen ter ondersteuning van de handpalm en ter verspreiding van de druk. De kruk is in hoogte verstelbaar van 76 tot 96 cm. De krukken wegen per paar 1,2 kilo en zijn in verschillende kleuren leverbaar.
Maximaal gebruikersgewicht: 135 kg.
De krukken worden per paar geleverd.
De zachte grepen zijn voorzien van een stroeve en zachte rubberen toplaag, de zachte anatomische grepen buigen een beetje mee bij gebruik wat een dempende werking heeft.

We monteren op deze krukken de FLexyfoot doppen, dit zijn flexibele en schokabsorberende doppen. Deze innovatieve krukdop zorgt voor meer comfort maar ook voor meer veiligheid en grip.
Het gepatenteerde veersysteem is geïnspireerd door 4x4-schokdempers van een auto en biedt u meer veiligheid en comfort dan de traditionele rubberdop. Zodra de loopondersteuning de grond raakt, worden de krachten in uw lichaam gedempt. Dit verlicht de pijn en vermindert de impact op uw gewrichten, zoals polsen, ellebogen, schouders, rug en nek.
Het maakt niet uit onder welke hoek u de kruk neerzet. Flexyfoot houdt altijd volledig contact met de ondergrond. Doordat het onderste voetstuk onafhankelijk 360° van het loophulpmiddel kan draaien, geldt dit zelfs bij verandering van richting.

Wanneer een kleur niet op voorraad is dan is de levertijd ongeveer 1 tot 1,5 week.
Deze krukken worden niet geleverd met de originele doppen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review