Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Designkrukken

Designkrukken

per paar

Designkrukken
euro 37.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode220DSF
5 ster(ren) met 2 review(s) Schrijf een review
per paar
Ontwerp uw eigen kruk!

Deze krukken hebben een half open manchet, dit betekent dat de kruk niet aan de arm blijft hangen wanneer u iets wilt pakken.

U kunt zelf kiezen uit de kleur van de buis, kunststof onderdelen en de dop. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse handgrepen (let op; deze verschillen in prijs). Mocht u veel last hebben van zwetende handen dan kunnen de houten handgrepen een uitkomt bieden. Bij het gebruik van de houten handgrepen zult u minder in uw handen zweten en er ook minder last van hebben omdat het hout stroef blijft. Hout is wel vrij hard, dus heeft u geen last van zweethanden, dan raden wij de zachte grepen aan. De zachte grepen zijn voorzien van een stroeve en zachte rubberen toplaag, de zachte anatomische grepen buigen een beetje mee bij gebruik wat een dempende werking heeft.

Deze krukken kunnen alleen per paar besteld worden (de prijs is ook per paar). Wij bestellen deze krukken speciaal voor u als maatwerk kruk, deze kunnen helaas niet geruild worden. let dus goed op de handgrepen, kleuren en dat deze krukken open manchetten hebben (die niet aan de arm blijven hangen).

Maximaal belastbaar tot 135 kg
Lengte: verstelbaar tussen 76-96 cm (gemeten van de grond tot en met handvat)
De levertijd van deze design-krukken is ongeveer 1 tot 1,5 week.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is:

de handgrepen:

de kleuren:

Reviews

Aantal reviews: 2
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
13-02-2017
Superleuk!
Superleuk om zelf je krukken samen te stellen. Mijn dochter is er helemaal blij mee en we zijn ook blij met de keuze voor de gevormde zachte handgrepen, dat zit volgens haar veel prettiger. Ze heeft gekozen voor turquoise, lila en geel wat een frisse combinatie is.
22-03-2018
Hallo Danielle
Dank je wel voor mijn donker paarse krukken.
Ik ben er heel erg blij mee ga er ook trots aan
iedereen laten zien en beveel Julie zaak ook aan
andere nog maal dank . Inge posthumus