Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Jolo-Renttol dop

Jolo-Renttol dop

per stuk

Jolo-Renttol dop
euro 39.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodees930
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Een speciale rubberen dop voor onder uw kruk of wandelstok. De Jolo-Renttol is voorzien van een kogelgewricht die met de kruk meedraait zodat de dop altijd recht en plat op de grond steunt. Op deze manier heeft u optimale grip en zal de dop ook vele malen minder snel slijten. Ook in natte ruimte heeft deze dop veel meer grip, door de inkepingen aan de onderzijde van de dop kan het water gewoon weg en bij normale doppen blijft het water gevangen onder de dop.

Wanneer u de Jolo-Renttol voor het eerst aanschaft heeft u ook een adapter nodig. Deze adapter gaat in de binnenzijde van de kruk, daarom moet u voor het bestellen van de adapters eerst even de binnenmaat van de krukken opmeten.

De Jolo-Renttol wordt per stuk verkocht (€35,00). U kunt ook losse loopvlakken (€6,50 per stuk) bestellen voor de Jolo-Renttol.

 

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
08-01-2018
Al jaren plezier van
Ik gebruik al jaren de JoloRentol doppen en ben daar erg tevreden over. Ik heb veel meer grip, zeker in het zwembad, waar ik veel te vinden ben. Maar ook nu met het regenachtige weer is het vaak een beetje glad met al die nattigheid en daar heb je met deze doppen geen last van.
De doppen gaan langer mee dan mijn krukken, zo goed zijn ze. Echt een aanrader voor wie langdurig of net als ik permanent op krukken moet lopen.