Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken 332 blingbling Flash

332 blingbling Flash

per stuk - andere kleur krukken mogelijk -

332 blingbling Flash
euro 74.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode332blingFlash
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
per stuk
Bling-krukken met gesloten manchetten en zachte anatomische grepen
Sterke krukken met gesloten manchetten, dit betekent dat er wel een kleine opening in zit aan de voorkant maar dat ze wel aan de armen blijven hangen. De krukken zijn in hoogte verstelbaar, ook de manchetten zijn in hoogte verstelbaar.
De krukken hebben zachte anatomische voorgevormde handvatten voor een stevige grip en een betere drukverdeling over de hand.
De krukken zijn verstelbaar tussen 73 en 101 cm (zijn ze te lang dan kunt u altijd een stukje van de onderzijde afzagen, max circa 8 cm.)
Het maximum gebruikersgewicht is: 150 kg.
Wij versieren deze krukken met strass-steentjes bovenaan de buis (onder de handgreep) met circa 17 rijtjes aan steentjes en onder de manchet zit nog een kleine ring met steentjes. De steentjes worden met de hand op de kruk gelijmd met speciale sterke (cement)lijm. De krukken worden op bestelling gemaakt, dus houdt u rekening met een levertijd circa 2 tot 4 weken. U kunt altijd contact met ons opnemen wat wij eventueel op voorraad hebben. U kunt zelf de kleur van de krukken EN van de steentjes kiezen (u kunt bij 'opmerkingen' aangeven welke kleur(en) steentjes u wenst).
Deze krukken worden verkocht per stuk, let goed op de handgrepen zijn of voor de linker- of voor de rechterhand. U kunt uiteraard ook een paar bestellen.
Wij kunnen deze krukken ook leveren in andere kleuren en de kleur van de steentjes kunt u ook zelf bepalen.


Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
07-09-2018
Enorm blij
Wat ben ik blij met die krukken, prachtig gedaan en ze lopen voortreffelijk. Echt een aanwinst.

Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Edith