Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken 220 blingbling Delicate

220 blingbling Delicate

per paar - kies je eigen kleur krukken en steentjes

220 blingbling Delicate
euro 84.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode220DAF-bling
5 ster(ren) met 3 review(s) Schrijf een review
per paar
Blingbling krukken met half open manchet

U kunt bij deze krukken kiezen uit standaard ergo handgrepen of voorgevormde anatomische handgrepen; ontworpen ter ondersteuning van de handpalm en ter verspreiding van de druk. De kruk is in hoogte verstelbaar van 76 tot 96 cm. De krukken wegen per paar 1,2 kilo en zijn in verschillende kleuren leverbaar.

De krukken zijn in de manchetten voorzien van strass-steentjes en bovenaan de buis is ook een ring van strass-steentjes aangebracht.
De steentjes worden met de hand op de kruk gelijmd met speciale sterke (cement)lijm. De krukken worden op bestelling gemaakt dus u kunt zelf de kleur van de krukken kiezen maar ook de kleur van de steentjes kunnen wij aanpassen aan uw wensen. Neem contact met ons op voor uw vragen en wensen. Een mix van verschillende kleuren steentjes kan ook.
Houdt u rekening met een levertijd van 1 tot 3 weken. U kunt altijd contact met ons opnemen wat wij eventueel op voorraad hebben.

Maximaal gebruikersgewicht: 135 kg.
De krukken worden per paar geleverd, de prijs is ook per paar.


voorbeeld:
rode krukken met standaard strass-steentjes (kristal)
Reviews

Aantal reviews: 3
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
12-04-2017
Mijn derde paar al
Ik heb inmiddels al mijn derde paar van deze krukken besteld, nu kan ik bij bijna iedere outfit wel een paar krukken matchen!
Ik heb de zwarte krukken met gewone steentjes, de donkerpaarse krukken met parelmoeren steentjes en de rode krukken met spiegelsteentjes. De voorgevormde handgrepen is aan te raden om te kiezen, die zachte versie. Ze liggen prettig in de handen en ik heb minder last van mijn handen en polsen en ik heb ook geen blaren meer omdat het rubber stroef is denk ik. Misschien dat ik in de zomer nog een paar turqoise krukken ga bestellen...
26-02-2018
Superenthousiast!
Toen ik zag dat jullie deze mooie krukken hadden heb ik gelijk een paar besteld en oh wat zijn ze gaaf geworden zeg! Helemaal blij met de donkerpaarse kleur van de krukken en dan die glimmende steentjes met een soort olieglans! Heel mooi geworden en de steentjes blijven goed zitten, ik heb ze namelijk al op de grond laten vallen van de week... Fijn dat er reservesteentjes bij zitten als er eens iets af valt. Kan ik die gewoon met secondelijm plakken?

Ook hartelijk dank voor de goede uitleg en de tip om die brede handgrepen te kiezen.
11-12-2019
Inmiddels al mijn 3de paar
Ik heb inmiddels al 3 paar krukken met versieringen van Danielle en ik ben er heel blij mee. De eerste paar heb ik denk ik al 2 jaar en ik heb een paar keer wat steentjes bij moeten plakken, die krijg je er ook bij van ze dus dat is goed geregeld. Je stoot toch tegen dingen aan of je laat ze wel eens vallen dus dat er dan een steentje af ketst is niet gek. Ik heb de krukken met de voorvorming erin, en dan een beetje zacht en die bevallen mij heel goed. Ik heb de krukken in donkerpaars, zwart en turkoois dus ik kan altijd wel combineren met kleding iedere dag. Kortom, ik ben er heel blij mee en krijg veel reactie van mensen op straat altijd!