Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Krukken anatomische zachte greep color INCL Flexyfoot

Krukken anatomische zachte greep color INCL Flexyfoot

per paar - zwart

Krukken anatomische zachte greep color INCL Flexyfoot
euro 120.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode332CEASF-Flex
5 ster(ren) met 4 review(s) Schrijf een review
Elleboogkrukken met dichte manchet en anatomisch gevormde softgrips, ook bekend als de  Marianne Timmer krukken inclusief de FLEXYFOOT doppen in het zwart.
Totaalpakket van de krukken inclusief de Flexyfoot doppen.
Sterke krukken met gesloten manchetten, dit betekent dat er een kleine opening in zit aan de voorkant maar dat ze wel aan de armen blijven hangen. De krukken zijn in hoogte verstelbaar, ook de manchetten zijn in hoogte verstelbaar.
De krukken hebben zachte anatomische handvatten voor een stevige grip en een betere drukverdeling over de hand. De zachte greep houdt in dat de anatomische 'vleugels' een beetje meebuigen voor een betere demping en het rubberen laagje  geeft meer grip.
De krukken zijn verstelbaar tussen 71 en 101 cm (zijn ze te lang dan kunt u altijd een stukje van de onderzijde afzagen)
Het maximum gebruikersgewicht is: 150 kg.
Flexyfoot
Flexibele en schokabsorberende doppen voor onder de krukken of wandelstok.
De doppen veren bij gebruik als het ware mee wat de grootste schokken tijdens het gebruik van een stok of krukken verwacht. Het flexibele gedeelte zorgt ervoor dat de dop altijd recht op de grond staat ook al staat de stok of kruk scheef. Hierdoor heb je een optimale grip, ook op natte ondergrond. Ook zullen de doppen hierdoor minder snel slijten.
Deze krukken worden verkocht per paar (een linker- en een rechtergreep) inclusief 1 paar Flexyfoot 19mm doppen in zwart met oranje. De prijs is ook per paar.
De originele doppen worden niet meegeleverd.


Marianne Timmer heeft de struktuur zwarte krukken op deze fotoReviews

Aantal reviews: 4
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
15-02-2017
Goede set
Goede set krukken met erg prettige doppen. Ik moet zelf 2 keer 12 weken op krukken lopen dus ik wilde een paar goede krukken en mijn oog viel al snel op deze krukken. Ook mijn arts en fysio waren onder de indruk van de krukken en doppen en raden deze nu aan aan andere patienten.
18-12-2017
Beste krukken die ik ooit had!
Deze krukken zijn de beste die ik ooit had en zeker met die doppen. Je hebt met die flexibele doppen veel meer grip en ze slijten ook bijna niet, ik moest met mijn oude krukken om de 2 a 3 maanden nieuwe doppen kopen en dat heb ik nu niet meer. Daarbij zijn de handgrepen fijn en de doppen lopen ook lekker zacht (omdat ze veren).
Ik loop al meer dan 20 jaar op krukken en dit zijn de beste die ik tot nu heb gehad.
20-08-2018
Ideale doppen
op aanraden van een vriendin deze krukken aangeschaft met de flexifoot doppen en ze zijn echt ideaal. Met deze doppen heb je veel meer grip als de gewone doppen en daarbij zijn het ook erg sterke krukken met goede handvaten. Niet goedkoop maar zeker het geld meer dan waard!
17-03-2020
Beste combinatie krukken en doppen
Ik loop al jaren met krukken en kan ook nooit meer zonder en ben zo blij met deze krukken. De krukken voelen heerlijk stevig en tikken niet en die handgrepen was even wennen maar die zijn ook heel prettig. De doppen is echt een uitvinding, je hebt echt veel meer grip en de demping in de doppen is zeer prettig. Ik koop binnenkort nog een paar in een ander kleurtje en dan gaan alle oude krukken jullie kant op voor het goede doel. Hartelijk dank voor het goede advies, ik ben zeer tevreden.