Krukkenexpert, meest uitgebreide assortiment loopkrukken Los loopvlak tbv Flexyfoot dop

Los loopvlak tbv Flexyfoot dop

per stuk

Los loopvlak tbv Flexyfoot dop
euro 9.95 *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Loopvlak Flexyfoot

Los loopvlak tbv de Flexyfoot doppen.
Het betreft hier dus alleen de voet/loopvlak en niet de gehele dop.
Wanneer het profiel aan de onderzijde van de loopvlakken versleten is hoeft u niet de gehele Flexyfoot te vervangen maar kunt u ook alleen het losse loopvlak bestellen en deze vervangen.
Deze loopvlakken zijn dus ook alleen bestemd voor de Flexyfoot doppen.

Montage
Monteer de Flexyfoot door het ‘bovenstuk’ op de buis van uw kruk of stok te drukken. Vochtig maken met een beetje water en een beetje draaien kan ervoor zorgen dat de Flexyfoot wat makkelijker om de buis past ( heeft hier wel een beetje kracht voor nodig). Zorg voor een strakke pasvorm door de Flexyfoot zover mogelijk op uw hulpmiddel te drukken. De voet moet vrij kunnen draaien zonder dat u deze hoeft los te schroeven. Let op: niet gebruiken als de dop niet stevig vastzit aan de kruk. Het loopvlak kunt u los draaien door eraan te trekken en tegelijktijd draaien, zo kunt u deze ook weer eronder schroeven door de duwen en draaien tot deze vastklikt.
U dient het loopvlak (de voet) te vervangen zodra het profiel versleten is of wanneer de vering niet goed meer werkt. Het 'bovenstuk' hoeft u alleen te vervangen wanneer deze beschadigd is of niet meer goed vastzit om de buis.

Let op
De loopvlakken worden per stuk verkocht!

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review